PONDĚLÍ 24.3
ČOČKOVÁ S UZENINOU (1,9);50,- / V MENU 40,-
HOVĚZÍ STROGANOFF, JASMÍNOVÁ RÝŽE (1,7,10); 185,-
KUŘECÍ ŘÍZEČKY V SEZAMOVÉ STROUHANCE, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT (1,37,11); 180,-
UZENÁ KRKOVIČKA S KŘENOVOU OMÁČKOU, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY (1,3,7,12) ; 175,-
ÚTERÝ 25.3.
KUŘECÍ SMETANOVÁ SE ZELENINOU (1,7,9);50,- / V MENU 40,-
KUŘECÍ STEAK S ŽAMPIONOVÝM PŘELIVEM, KROKETY, POLNÍČKOVÝ SALÁT (1,3,7); 185,-
ŠPIKOVANÁ VEPŘOVÁ KÝTA NA ČERVENÉM VÍNĚ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY (1,7,9); 180,-
ŘEZNICKÁ SEKANÁ, BRAMBOROVÁ KAŠE, KYSELÉ OKURKY (1,3,7,12); 175,-
STŘEDA 26.3.
DRŠŤKOVÁ (1,9); 50,- / V MENU 40,-
HOVĚZÍ PEČENĚ NA SLANINĚ A ZELENÉM PEPŘI, JASMÍNOVÁ RÝŽE (1,12); 185,-
BRAMBOROVÉ GNOCCHI S KUŘECÍM MASEM A TOMATOVOU OMÁČKOU, PARMAZÁN (1,3,7); 180,-
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ JÁTRA, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA (1,3,4,7,10,12); 175,-
ČTVRTEK 27.3.
HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A VAJEČNÝM SVÍTKEM (1,3,7,9); 50,- / V MENU 40,-
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY SE SÝROVOU OMÁČKOU, AMERICKÉ BRAMBORY (1,7,12); 185,-
KUŘECÍ STEHNO ALÁ KACHNA, ČERVENÉ ZELÍ, KARLOVARSKÉ KNEDLÍKY (1,3,7); 180,-
SMAŽENÝ ZELENINOVÝ KARBANÁTEK, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA (1,3,4,7,10,12); 170,-
PÁTEK 28.3.
SLOVENSKÁ KAPUSTNICA (1,7,9); 50,- / V MENU 40,-
KRŮTÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT, CITRÓN (1,3,7,9,10,12); 185,-
SVÍČKOVÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, BRUSINKOVÝ TERČ (1,3,7,9,10); 190,-
ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM, NAKLÁDANÁ ČERVENÁ ŘEPA (1,3,7,12); 170,-
SOBOTA 29.3.
STÁLÉ MENU PO CELÝ DEN
NEDĚLE 30.3.
STÁLÉ MENU PO CELÝ DEN