ČTVRTEK 21. 11.
SLEPIČÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI; 50,- / V MENU 40,-
HOVĚZÍ NA ČESNEKU, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK; 195,-
SMAŽENÉ ŽAMPIONY, VAŘENÝ BRAMBOR, NAŠE TATARKA; 180,-
TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM, BROKOLICE, SMETANA, ČESNEK, TVRDÝ SÝR; 185,-
HOVĚZÍ PASTRAMI, MÍCHANÝ SALÁT, HOŘČIČNÁ MAYO, PERLEŤOVÉ CIBULKY, NAKLÁDANÁ ČERVENÁ CIBULE, CHERRY RAJČÁTKA, OPEČENÝ TOAST; 195,-
PÁTEK 22. 11.
BORŠČ; 50,- / V MENU 40,-
KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT, CITRON; 180,-
ČTVRTKA PEČENÉ KACHNY, ČERVENÉ ZELÍ, VARIACE KNEDLÍKŮ; 195,-
CHILLI CON CARNE,RÝŽE, TORTILLA CHIPS, KORIANDR; 190,-
SOBOTA 23. 11. A NEDĚLE 24. 11.
STÁLÉ MENU PODÁVÁME PO CELÝ DEN
PONDĚLÍ 25. 11.
PETRŽELOVÝ KRÉM S KRUTONY; 50,- / V MENU 40,-
ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, SMAŽENÉ KYSANÉ ZELÍ, ŠŤÁVA; 185,-
UZENÁ KRKOVICE, HRACHOVÁ KAŠE, SMEŽENÁ CIBULKA; 175,-
KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ KAŠE, KYSELÁ OKURKA; 180,-
ÚTERÝ 26. 11.
GULÁŠOVÁ; 50,- / V MENU 40,-
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, KŘUPAVÁ CIBULKA; 185,-
GNOCCHI, KUŘE, BROKOLICE, ČESNEK, SMETANA, TVRDÝ SÝR; 180,-
HOVĚZÍ STROGANOFF S KAPARY A ŽAMPIONY, RÝŽE; 190,-
STŘEDA 27. 11.
SLEPIČÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI; 50,- / V MENU 40,-
KŘUPAVÝ BŮČEK, TERIYAKI OMÁČKA, RÝŽE, SEZAM, KORIANDR; 190,-
HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁTEK; 185,-
ŠUNKOFLEKY, ČERVENÁ ŘEPA; 190,-
ČTVRTEK 28. 11.
MRKVOVÁ SE ZÁZVOREM; 50,- / V MENU 40,-
VEPŘOVÁ PANENKA, PEPŘOVÁ OMÁČKA, GRENAILLE, MÍCHANÝ SALÁTEK; 195,-
PIVOVARSKÝN HOVĚZÍ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, ČERSTVÁ CIBULE, CHILLI; 195,-
SPAGHETTI, KUŘECÍ MASO, SÝROVÁ OMÁČKA; 180,-
PÁTEK 29. 11.
FRANKFURTSKÁ ; 50,- / V MENU 40,-
VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT, CITRON; 180,-
HOVĚZÍ NA ČERVENÉM VÍNĚ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S ANGLICKOU SLANINOU, GLAZOVANÁ KOŘENOVÁ ZELENINA; 200,-
SRBSKÉ RIZOTO S KUŘECÍM MASEM, HRÁŠEK, PAK CHOI, TVRDÝ SÝR, RUKOLA; 180,-