PŘEDKRMY
O VÍKENDECH PODÁVÁME PO CELÝ DEN
VŠEDNÍ DNY 15:00 – 21:00
NAŠE ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA, HORYMÍRŮV PECEN; 70,-
HRANOLKY, ČEDAROVÁ OMÁČKA, SLANINA, JALAPENOS; 125,-
TLAČENKA S OCTEM A CIBULÍ, HORYMÍRŮV PECEN; 90,-
JÁTROVÁ PAŠTIKA, FERMENTOVANÉ ŘEDKVIČKY, BRUSINKY, HORYMÍRŮV PECEN; 130,-
TELECÍ TATARÁČEK, KAPARY, DIJONSKÁ HOŘČICE, SUŠENÝ ŽLOUTEK, TOPINKY; 210,-
NAKLÁDANÝ HERMELÍN, BERANÍ ROH, HORYMÍRŮV PECEN; 100,-
TVARŮŽKOVÝ TATARÁČEK, CHILLI, ČESNEK, KMÍN, ŠALOTKA, TOPINKY; 180,-
OLIVY – BELLA DI CERIGNOLA; 90,-
PISTÁCIE – PRAŽENÍ SOLENÉ; 70,-
BRAMBŮRKY – ČESNEKOVÉ / SLANÉ / HOŘČIČNÉ; 40,-
DEZERTY DLE DENNÍ NABÍDKY
ZMRZLINA ANGELATO DLE VÝBĚRU; 50,-
HLAVNÍ CHODY
O VÍKENDECH PODÁVÁME PO CELÝ DEN
VŠEDNÍ DNY 15:00 – 21:00
GULÁŠOVÁ; 75,-
PEČENÉ KACHNÍ STEHNO, ŠKVARKOVO-BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ČERVENÉ ZELÍ, SILNÁ ŠŤÁVA; 260,-
VYZRÁLÝ HOVĚZÍ STEAK – ZRCÁTKO (250g), FAZOLKY RESTOVANÉ NA SLANINĚ, OPEČENÉ BRAMBORY, PEPŘOVÁ OMÁČKA DEMI-GLACE, HOVĚZ GARUM; 390,-
VEPŘOVÁ PANENKA, PASTINÁKOVÉ PYRÉ, HOUBOVÁ OMÁČKA, CHLEBOVÝ CRUMBLE; 275,-
KUŘECÍ STEAK ŠPIKOVANÝ CHORIZEM, MAČKANÉ BRAMBORY S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, PAPRIKOVÝ OLEJ, ŠTÁVA; 235,-
VEPŘOVÁ ŽEBRA 500 G, BBQ OMÁČKA, MAREŠŮV CHLÉB, ZELNÝ SALÁT,KŘEN; 265,-
ČERSTVÝ FILET ZE SUMEČKA – SÁDKY LETY, MISO, HRÁŠKOVO-BRAMBOROVÁ KAŠE, CITRONOVÁ OMÁČKA, ŘASA WAKAME; 315,-
SALÁT S GRILOVANÝM HALLOUMI (FARMA NA PODSKÁLE), CITRUSOVÉ SEGMENTY, BRUSINKOVÝ DRESINK, SLUNEČNICOVÁ SEMÍNKA, OPEČENÝ TOAST; 220,-
DĚTSKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE; 120,-
KUŘECÍ ŘÍZEK, ŠTOUCHANÉ BRAMBORY; 200,-