PÁTEK 26. 7.
CIBULAČKA, SÝROVÝ TOAST; 50,- / V MENU 40,-
VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT, CITRON; 175,-
SMAŽENÁ RÝŽE S KIMCHI A KUŘECÍM MASEM, SEZAMOVÁ MRKEV, CHILLI, KORIANDR; 180,-
HOVĚZÍ NA ČESNEKU, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ŠPENÁT; 195,-
SOBOTA 27. A NEDĚLE 28. 7.
STÁLÉ MENU PODÁVÁME PO CELÝ DEN
PONDĚLÍ 29. 7.
BRAMBOROVÝ KRÉM S RESTOVANÝMI ŽAMPIONY; 50,- / V MENU 40,-
SPAGHETTI, MASOVÉ KULIČKY, TOMATOVÁ OMÁČKA, RUKOLA; 175,-
SMAŽENÉ BLAŤÁCKÉ ZLATO, VAŘENÝ BRAMBOR, NAŠE TATARKA; 185,-
CAESAR SALÁT S KUŘECÍM MASEM;180,-
ÚTERÝ 30. 7.
SLEPIČÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI; 50,- / V MENU 40,-
SMAŽENÁ KUŘECÍ KAPSA PLNĚNÁ ŠUNKOU A SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, KYSELÁ OKURKA;185,-
KOPROVÁ OMÁČKA, HOVĚZÍ MASO, HOUSKOVÝ KNEDLÍK; 190,-
MÍCHANÝ SALÁT S GRILOVANÝM HALLOUMI, GRANÁTOVÉ JABLKO, MALINOVÝ OCET, TOAST; 190,-
STŘEDA 31. 7.
TOMATOVÁ S BYLINKOVÝM PESTEM; 50,- / V MENU 40,-
KUŘECÍ SMĚS S PÓRKEM, RÝŽE;165,-
STEAK Z VEPŘOVÉHO KARE, PEPŘOVÁ OMÁČKA, HRANOLKY, MÍCHANÝ SALÁTEK; 180,-
MÍCHANÝ SALÁT S HOVĚZÍM PASTRAMI, HOŘČIČNÁ MAJO, NAKLÁDANÉ CIBULKY, OPEČENÝ TOAST;185,-
ČTVRTEK 1. 8.
MINESTRONE; 50,- / V MENU 40,-
SVÍČKOVÁ OMÁČKA, HOVĚZÍ MASO, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKY, CITRON;190,-
KUŘECÍ PLÁTEK, FAZOLKY S ČESNEKEM, HRANOLKY;175,-
VEPŘOVÁ PLEC NA ŽAMPIONECH, RÝŽE;175,-
PÁTEK 2. 8.
ŽAMPIONOVÝ KRÉM; 50,- / V MENU 40,-
KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT, CITRON; 175,-
JELENÍ KRK NA ČERVENÉM VÍNĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, RESTOVANÁ KOŘENOVÁ ZELENINA; 190,-
FUSILLI, HOUBOVÁ OMÁČKA, KOUSKY VEPŘOVÉ PANENKY, TVRDÝ SÝR, RUKOLA; 180,-