SOBOTA 14. 9. A NEDĚLE 15. 9.
STÁLÉ MENU PODÁVÁME PO CELÝ DEN
PONDĚLÍ 16. 9.
ZELENINOVÝ KRÉM S KRUTONY; 50,- / V MENU 40,-
SMAŽENÁ GOUDA, VAŘENÝ BRAMBOR, NAŠE TATARKA; 175,-
VEPŘOVÁ PLEC NA KMÍNĚ, RÝŽE, ČERVENÝ PEPŘ; 180,-
GRILOVANÝ TEMPEH, MÍCHANÝ SALÁT, SEZAMOVÝ DRESINK, OPEČENÝ TOAST; 180,-
ÚTERÝ 17. 9.
DRŠŤKOVÁ; 50,- / V MENU 40,-
PENNE, TOMATOVÁ OMÁČKA, KUŘECÍ MASO, RUKOLA, TVRDÝ SÝR; 180,-
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ŠPENÁT, KŘUPAVÁ CIBULKA; 180,-
GRATINOVANÝ KOZÍ SÝR, MÍCHANÝ SALÁT, POMERANČOVO-MEDOVÝ DRESINK, OPEČENÝ TOAST;190,-
STŘEDA 18. 9.
BROKOLICOVÁ POLÉVKA SE ŠUNKOU; 50,- / V MENU 40,-
TRHANÉ KACHNÍ MASO, NAŠE BRAMBOROVÉ LOKŠE, ČERVENÉ DUŠENÉ ZELÍ, ŠŤÁVA, CIBULKA;195,-
SMAŽENÁ TRESKA OBALOVANÁ VE STROUHANCE PANKO, ,BRAMBOROVÁ KAŠE, CITRON; 185,-
KUŘECÍ PLÁTEK S RÝŽÍ, DUŠENÁ MRKEV, ŠŤÁVA;180,-
ČTVRTEK 19. 9.
SLEPIČÍ VÝVAR S NUDLEMI, KOŘENOVÁ ZELENINA; 50,- / V MENU 40,-
HAMBURGER S PEČENÝM BŮČKEM, TŘI DRUHY HOŘČICE, COLESLAW, HRANOLKY; 195,-
ČEVABČIČI, VAŘENÝ BRAMBOR, ČERSTVÁ CIBULE, HOŘČICE;180,-
HALUŠKY S BRYNDZOU A ŠPEKEM, JARNÍ CIBULLKA; 185,-
PÁTEK 20. 9.
GULÁŠOVÁ; 50,- / V MENU 40,-
VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT, CITRON; 180,-
HOVĚZÍ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, HOUSKOVÝ KNEDLÍK/RÝŽE; 200,-
SPAGHETTI A LA CARBONARA; 185,-