SOBOTA 25. 3. A NEDĚLE 26. 3.
STÁLÉ MENU PODÁVÁME PO CELÝ DEN
VÍKENDOVÉ SPECIALITY:
ČESNEČKA S OPEČENÝM CHLEBEM A SÝREM; 50,-
LASAGNE BOLOGNESE, TOMATOVÁ OMÁČKA, GRANA PADANO, SALÁTEK SE SLUNEČNICOVÝMI SEMÍNKY A MEDOVO-HOŘČIČNÝM DRESINKEM;170,-
UZENÝ HOVĚZÍ JAZYK (100G), VEJMRDA, HOŘČICE, HORYMÍRŮV PECEN; 120,-
PONDĚLÍ 27. 3.
PÓRKOVÁ S VEJCEM; 50,- / V MENU 40,-
SPAGHETTI AMATRICIANA; 155,-
ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR; 145,-
BUCHTIČKY SE ŠODÓ A VANILKOVÝM LIKÉREM; 135,-
ÚTERÝ 28. 3.
HRACHOVÁ S OPEČENÝM CHLEBEM; 50,- / V MENU 40,-
TRHANÉ KACHNÍ MASO, ČERVENÉ ZELÍ, LOKŠE, JUS; 170,-
SMAŽENÝ HERMELÍN, VAŘENÝ BRAMBOR, NAŠE TATARKA; 150,-
MÍCHANÝ SALÁT S UZENÝM LOSOSEM, MEDOVO-HOŘČIČNÝ DRESINK, ROZPEČENÁ CIABATTA;170,-
STŘEDA 29. 3.
KUKUŘIČNÝ KRÉM SE ZÁZVOREM; 50,- / V MENU 40,-
KUŘE NA ŽLUTÉM KARI, JASMÍNOVÁ RÝŽE, GRILOVANÁ ZELENINA, CHILLI, KORIANDR; 160,-
HOVĚZÍ TATARSKÝ BIFTEK (150G), MAJONÉZA Z PEČENÉHO ČESNEKU, TOPINKY; 180,-
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÝ UZENÝM MASEM, KYSANÉ ZELÍ, CIBULKA; 150,-
ČTVRTEK 30. 3.
BRAMBORAČKA; 50,- / V MENU 40,-
SVÍČKOVÁ OMÁČKA, HOVĚZÍ MASO, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKY; 165,-
TRHANÁ VEPŘOVÁ PLEC V BULCE, BBQ OMÁČKA, UZENÝ SÝR, RAJČE, HRANOLKY; 185,-
KUŘE A LA BAŽANT, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY; 145,-
PÁTEK 31. 3.
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A KOŘENOVOU ZELENINOU; 50,- / V MENU 40,-
KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT; 150,-
PIVOVARSKÝ HOVĚZÍ GULÁĚ, VARIACE KNEDLÍKŮ, FEFERONKA, ČERSTVÁ CIBULE; 160,-
HALUŠKY S BRYNDZOU A ŠPEKEM, JARNÍ CIBULKA; 145,-