PŘEDKRMY
O VÍKENDECH PODÁVÁME PO CELÝ DEN
VŠEDNÍ DNY 15:00 – 21:00
NAŠE ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA, HORYMÍRŮV PECEN; 70,-
NAŠE DRŮBEŽÍ PAŠTIKA, HORYMÍRŮV PECEN; 140,-
TLAČENKA S OCTEM A CIBULÍ, HORYMÍRŮV PECEN; 88,-
NAKLÁDANÝ HERMELÍN, BERANÍ ROH, HORYMÍRŮV PECEN; 100,-
HOVĚZÍ CARPACCIO (100g), GRANA PADANO, KAPARY, BAZALKOVÉ PESTO, RUKOLA, ROZPEČENÁ CIABATTA; 190,-
SMAŽENÉ JALAPENOS PLNĚNÉ ČEDAREM, SALÁTEK, ČESNEKOVÝ DIP; 135,-
TATARÁČEK, TOPINKY; 170,-
OLIVY – BELLA DI CERIGNOLA; 90,-
PISTÁCIE – PRAŽENÍ SOLENÉ; 70,-
BRAMBŮRKY – ČESNEKOVÉ / SLANÉ / HOŘČIČNÉ; 40,-
DEZERTY DLE DENNÍ NABÍDKY
ZMRZLINA ANGELATO DLE VÝBĚRU; 45,-
HLAVNÍ CHODY
O VÍKENDECH PODÁVÁME PO CELÝ DEN
VŠEDNÍ DNY 15:00 – 21:00
KULAJDA SE ZASTŘENÝM VEJCEM ; 80,-
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO, ŠKVARKOVO-BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ČERVENÉ ZELÍ, SILNÁ ŠŤÁVA; 250,-
VEPŘOVÁ PANENKA, BRAMBOROVÉ ŠULÁNKY, HOUBOVÁ OMÁČKA; 275,-
TELECÍ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, GLAZOVANÁ KOŘENOVÁ ZELENINA; 320,-
KANČÍ GULÁŠ, VARIACE KNEDLÍKŮ; 265,-
BŮČKOVÁ ROLÁDA, ŠPEKOVÁ KAŠE, GLAZOVANÁ KAROTKA, OMÁČKA DEMI-GLACE; 230,-
VEPŘOVÁ ŽEBRA SOUS VIDE, BBQ OMÁČKA, CHLÉB, KŘEN; 265,-
FILET Z CANDÁTA, BRAMBOROVÉ PYRÉ, GRILOVANÁ ZELENINA, BYLINKOVÉ MÁSLO; 260,-
SALÁT S GRILOVANÝM HALLOUMI (FARMA NA PODSKÁLE), CITRUSOVÉ SEGMENTY, BRUSINKOVÝ DRESINK, SLUNEČNICOVÁ SEMÍNKA, OPEČENÝ TOAST; 210,-
DĚTSKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE; 120,-
KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE; 190,-