PŘEDKRMY
O VÍKENDECH PODÁVÁME PO CELÝ DEN
VŠEDNÍ DNY 15:00 – 21:00
TALIÁN S KŘENEM A HOŘČICÍ, MAREŠŮV PECEN; 90,-
HRANOLKY, ČEDAROVÁ OMÁČKA, SLANINA, JALAPENOS; 140-
FRITOVANÉ PAPRIČKY PADRONES (130g), ZAKYSANÁ SMETANA, UZENÁ MALDONSKÁ SŮL, CHILLI VLOČKY, OLIVOVÝ OLEJ; 140,-
TLAČENKA S OCTEM A CIBULÍ, MAREŠŮV CHLÉB; 90,-
JÁTROVÁ PAŠTIKA, FERMENTOVANÉ ŘEDKVIČKY, BRUSINKY,MAREŠŮV CHLÉB ; 135,-
TELECÍ TATARÁČEK, KAPARY, DIJONSKÁ HOŘČICE, SUŠENÝ ŽLOUTEK, TOPINKY; 215,-
NAKLÁDANÝ HERMELÍN, BERANÍ ROH, MAREŠŮV CHLÉB; 120,-
TVARŮŽKOVÝ TATARÁČEK, CHILLI, ČESNEK, KMÍN, ŠALOTKA, TOPINKY; 180,-
OLIVY – BELLA DI CERIGNOLA; 90,-
PISTÁCIE – PRAŽENÍ SOLENÉ; 70,-
BRAMBŮRKY – ČESNEKOVÉ / SLANÉ / HOŘČIČNÉ; 40,-
DEZERTY DLE DENNÍ NABÍDKY
ZMRZLINA ANGELATO DLE VÝBĚRU; 50,-
HLAVNÍ CHODY
O VÍKENDECH PODÁVÁME PO CELÝ DEN
VŠEDNÍ DNY 15:00 – 21:00
ČESNEČKA S UZENÝM VEPŘOVÝM BOKEM, SÝR, OPEČENÝ CHLÉB; 80,-
V NABÍDCE OD 12. 10. – SVÍČKOVÁ OMÁČKA, HOVĚZÍ VÁLEČEK ŠPIKOVANÝ UZENÝM ŠPEKEM, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, CITRON, BRUSINKY; 255,-
VYZRÁLÝ HOVĚZÍ STEAK – ZRCÁTKO (250g), FAZOLKY RESTOVANÉ NA SLANINĚ, OPEČENÉ BRAMBORY, PEPŘOVÁ OMÁČKA DEMI-GLACE, HOVĚZÍ GARUM; 390,-
VEPŘOVÝ BŮČEK PEČENÝ V SOLNÉ KRUSTĚ (250g), ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S WASABI, TERIYAKI OMÁČKA, KIMCHI, SEZAM; 255,-
SPAGHETTI, BAZALKOVÉ PESTO, RICOTTA, TVRDÝ SÝR, RUKOLA; 220,-
VEPŘOVÁ PANENKA, PASTINÁKOVÉ PYRÉ, HOUBOVÁ OMÁČKA, CHLEBOVÝ CRUMBLE; 280,-
KUŘECÍ STEAK ŠPIKOVANÝ CHORIZEM, MAČKANÉ BRAMBORY S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, PAPRIKOVÝ OLEJ, ŠTÁVA; 245,-
VEPŘOVÁ ŽEBRA 500g, BBQ OMÁČKA, MAREŠŮV CHLÉB, ZELNÝ SALÁT,KŘEN; 270,-
HOVĚZÍ PASTRAMI, MÍCHANÝ SALÁT, HOŘČIČNÁ MAYO, PERLEŤOVÉ CIBULKY, NAKLÁDANÁ ČERVENÁ CIBULE, CHERRY RAJČÁTKA, OPEČENÝ TOAST; 245,-
GRATINOVANÝ KOZÍ SÝR S BÍLOU PLÍSNÍ, MÍCHANÝ SALÁT S MEDOVO-POMERANČOVÝM DRESINKEM, CHERRY RAJČÁTKA, VLAŠSKÉ OŘECHY, OPEČENÝ TOAST; 235,-
DĚTSKÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE; 130,-
VEPŘOVÝ ŘÍZEK, ŠTOUCHANÉ BRAMBORY; 200,-